mari menderma!

Monday, February 14, 2011

heArtbEat dapat buat duit.!

hye u olls..

hari nie i nak share pasal care buat duet dengan heartbeat.

i baru je buat .then, memang ade masyuk la kan..

tu yang seronok tu..

nie sesuai untuk sape yang nak tambahduet sikit2..

bak kate pepatah la kan,

sikit sikit lama lama jadi bukit.

kan kene tue.

takpe.start dari awal la kan.

so marilah join.

join kat sini   MARI  DAPAT  DUET

join la.ajak lagi ramai lagi sonok.

ilmu nie kan.tak baek kedekut.

 

untuk dapatkan step camne nak join,,

korang boleh bukak page BRo yang nie.

die ade terangkan step by step.

aku macam malas nak type banyak2.

so korang refer kat die yer.

alryte.

thank to BRo sebab dari entry die aku dapat

info nie la kan.saje2 mao cube.

maklumlah.saye budak baru.tak berape pandai lagi.

 


terime kaseh sebab bace !

1 comment:

  1. da click da kat iklan kamu. cek earning tu, then let me know okay :)

    ReplyDelete